NETTIJOOGAA







Olemme nyt pari kertaa jooganneet yhdessä mieheni kanssa olohuoneessamme. Löysin Ruutu.fi suoratoistopalvelusta Yogaian erilaisia treenivideoita. Eli aloitimme ryhtijoogalla. Jooga oli sopivan helppoa tehdä ja seurata sekä opettaja tarpeeksi neutraaali. Mies tosin ihmetteli joitain jooga-ilmaisuja, kuten "hengitä kohti selkää" tms. Mutta ei ollut ilmeisesti liian hifistelyä miehen mielestä.. Pari viikkoa saadaan kokeilla ilmaiseksi tuota Yogaia palvelua, sitten jatkossa käytöstä menee maksu.

Olen itse harrastanut jonkin verran joogaa. Nuorena kävin säännöllisesti työväenopiston ryhmässä, aikuisiällä silloin tälloin on tullut osallistuttua erilaisiin joogaryhmiin. Ilmajooga oli hieno kokemus muutama vuosi sitten, lisäksi olen käynyt ainakin raskausajan joogassa, äiti/lapsi-joogassa ja hatha-joogassa. Säännöllisesti kokoontuvaan ryhmään on ollut vaikea keretä viime vuosina. Lapsiperheen arkeen on ollut helpompaa harrastukset, jotka eivät ole sidottuja aikatauluihin.




Huomasi kyllä, että viime aikoina ei ole tullut paljon venyteltyä eikä muutenkaan tehtyä kehoa huoltavaa liikuntaa. Lavat, olkapäät ja lonkat olivat ihan jumissa. Harjoituksen jälkeen olo oli vetreytynyt ja rentoutunut. Todella positiivinen yllätys - päätimme alkaa tehdä joka päivä jonkin jooga-harjoituksen!

Kommentit

Suositut tekstit