Kesäksi kuntoon

Tämä on ollut erikoinen kevät. Kun lomautukset töissä alkoivat olla todennäköisiä, mietin että jos näin käy - pitäisi alkaa liikkua enemmän. Ja koittaa todella tehdä ryhtiliike kohti parempaa kuntoa. Samalla päätin, että alan koittaa tehdä blogia. Toivon blogista saavani potkua persuksilleni ja haluan kokeilla uusia liikuntalajeja.

Lomautusta on nyt sitten takana kaksi päivää. Ensimmäisenä päivänä kävin koiran kanssa pitkällä metsälenkillä. Tänään olen selvitellyt joogan harrastamista kotona.
Näin koronan jyllätessä, kotona suoritettava harjoitteet ovat suositeltavia. Lähes kaikki liikuntapaikat ovat syystä kiinni, joten ulkoilulajit ja kotiliikunta saavat nyt riittää.
Tänään on siis edessä lenkki koiran kanssa sekä myöhemmin Yogaia-nettijooga olohuoneessamme.

Pidän lenkkeilystä ja erityisesti metsässä liikkumisesta. Koiranpentu tuli perheeseemme viime kesänä. Ja syynä meillä lemmikin hankintaan oli mm. toive arkiliikunnan lisääntymisestä ja harrastaminen koiran kanssa. Olemmekin käyneet koirakerhossa tottelevaisuus asioita oppimassa ja liikuntaa on meillä aiempaa enemmän.




Liikuntablogia tästä ei kuitenkaan täysin tule. Aion kirjoittaa kaikesta itseäni kiinnostavasta: matkailusta, retkeilystä, kosmetiikasta, lapsiperheen arjesta.. Aika näyttää, miten tilanne maailmalla sekä Suomessa etenee ja tämä vaikuttaa varmasti blogin sisältöön. Ajattelen kuitenkin luottavasti, että kyllä tämä elämä palautuu normaaliksi! Tervetuloa lukemaan!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit